aniey's FotoPage

By: areKnee Aeris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jaja & Abg Uni Wedding~

bilik pengantin jaja
dari sudut
amir, abah, usua, uncle din & mak an (mak jaja)
View all 10 photos...
Hari: Ahad
Tarikh: 25 Disember 2005
Waktu: 11pg - 2.30ptg (jaja) & 2.45ptg - 5.00ptg (abg uni)
Tempat: Kajang (umah jaja) & Dewan UKM Bangi

Pada tarikh ini, ade 2 orang kazen aku melangsungkan perkahwinan... Memula g umah jaja dulu (kazen belah abah), pastu dalam kul 2ptg kot baru bertolak ke dewan UKM tengok majlis abg uni (kazen belah mak)... Sebaik dua² majlis ni dekat² saje.. kat kajang ngan kat bangi...

So dua² majlis memang meriah... bleh kate dapat jumpe sume kazen² aku... cam ari raya plak rasenye... Makan pun terlebey² banyaknye... uhuhu...

......... gambo blom upload abes lagi daaa, gambo majlis abg uni blom letak lagi, to be continued, huhuuhu~



Sunday, 27-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Amir SPM 2005

amir tak sabo nak makan
yeahh kami makan homemade pizza & spegetti!! (mak wat) nyummiee
k.long, ME, mak, haziq, amir & abah
View all 5 photos...
Hari: Ahad
Tarikh: 27 November 2005
Waktu: 5.00ptg - 7.30mlm
Tempat: MRSM Kuala Kubu Bharu (MRSM KKB)

Setelah 4 tahun blaja kat skola ni, akhirnya tamat sudah pembelajaran adik laki aku yang sorang ni.... So gambo kat sini adalah gambo kenang²an kami sekuarga g melawat amir kat sana wat kali terakhir... Yang Terakhir Kali bak kata marsha... Oowhh, tidak dilupa melawat skali kazen kami, haziq namanya... Haziq ni sebaya ween tapi die ni budak lompat² makanya dapat setaraf amir, juga spm skali mereka berdua ini... Semoga SPM kamu² cemerlang la!! Insyaallah....



Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti² Melakau

aniey & ween di mcd MP
Ampang Bowl @Mahkota Parade Melaka... ecehh sempat posing tuh!
Mydin kat sbelah Melaka Sentral... dkt² belaka.. besh³ hehehe..
View all 5 photos...
uuuiiiikksss.. lama bangat aku tak upload gambo kat sini.... Ok takpa, ni aku upload sket laaa... sehari bersama aniey di Melakau... ehehehe... Gambo² ni amik mase g Mahkota Parade (MP) semalam... Disebabkan Melaka Sentral (MS) sblh taman aku ni je, so aku naik bas g sane... Alang² dah kat situ, tangkap la gambo barang sepam dua... Kang korang tak caya lak umah aku dkt ngan MS... nah bukti.... silakan silakan tengok melaka maju jaya... ehehhee



Saturday, 2-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
STTJ Reunion Party Batch 99-00/00-01

door gift
ni cam kad cabutan bertuah.. tp aku x bertuah pun mlm tu... huhu
Intekma Resort
View all 17 photos...
Hari: Sabtu
Tarikh: 2 Julai 2005
Waktu: 9.00mlm - 11.30mlm
Tempat: Intekma Resort, Shah Alam

Reunion budak² STTJ setelah 4thn tinggalkan skola... Kirenye aku dapat jumpe balik kawan² skola ngan senior² aku dulu... Aku ngan kengkawan masih dianggap budak form 4 oleh senior... ceesss! Kamu masih memandang remeh kami ni ya? Penat aku calit² muka.. dah mcm badut pun masih ingat form 4 lagi... aiihhh.... tensen gak! Sabo je laaa kan...



Monday, 27-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan² cari pasal

mini malaysia: time ni kt dlm umah Melaka.. tu blakon je hehe...
depan mini malaysia
slumber amik gambo time org tgh nari²... huhu!
View all 9 photos...
Hari: Sabtu
Tarikh: 27 Jun 2005
Waktu: 3.00ptg - 5.30ptg
Tempat: Taman Mini Malaysia,Bandaraya Melaka Bersejarah

Berjalan melawat² rumah kat Mini Malaysia bersama kak long & kak zue... letihnyeee!! dah lame tak g jalan² cari pasal kat Melaka ni, skali skala dapat terasa beshhh... yuheeahh.. lanjutan cite : Mini Malaysia



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net